+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Temat: Jaki system kominowy?

Nowicjusz apex11 is on a distinguished road
    Siła Reputacji
    0

Domyślnie Jaki system kominowy?

Mam problem, otóż remontuję poddasze i muszę przy okazji tych prac postawić komin do odprowadzania spalin z kominka który planuję w przyszłości wybudować na parterze. Mam pytanie jakiej średnicy komin powinien być zastosowany z myślą o kominku, i czy powinien to być kominek z wentylacją? Znalazłem na pewnej stronie zestaw kominowy firmy MK BAKO Systemy Kominowe z Zielonej Góry, cena jest dosyć dobra, w sprzedarzy posiadają kominy o przekroju 160mm i 200mm z kanałem wentylacyjnym i bez, z ociepleniem o większej grubości i mniejszej i zastanawiam się który tak naprawdę wybrać,a może zdecydowawać się na coś innego. Nie ukrywam że cena ma tu dla mnie też istotne znaczenie.
    Bardzo proszę o poradę

Administrator admin has a reputation beyond repute admin has a reputation beyond repute admin has a reputation beyond repute admin has a reputation beyond repute admin has a reputation beyond repute admin has a reputation beyond repute admin has a reputation beyond repute admin has a reputation beyond repute admin has a reputation beyond repute admin has a reputation beyond repute admin has a reputation beyond repute Avatar admin
    Siła Reputacji
    100

Domyślnie

Polecam zainwestować w komin izolowany, z wentylacją o średnicy 200mm

+ Odpowiedz na ten temat

Uprawnienia